Lunch vecka 4 (22/1-26/1)

Föreslå gärna en egen lunch.

Måndag: Kåldolmar med gräddsås & lingon
Tisdag: Halstrad kummel med kall fisksås
Tisdag alternativ: Korv- & bacongulasch med ris
Onsdag: Bruna bönor med fläsk
Onsdag alternativ: Stekt fläsk med löksås
Torsdag: Ärtsoppsbuffé med bog & pannkakor med sylt & grädde
Fredag: Fläskfilé med stuvade champinjoner

Veckans vegetariska: Små vegetariska vårrullar med ris & currysås
Veckans pasta: Serveras med tonfisk, oliver & paprika i tomatsås

Hela veckan:

  • Gulaschsoppa med crème fraïche
  • Stekt inlagd sill med crème fraïche
  • Friterad spättafilé med remoulad
  • Varmrökt laxfilé med stenbitsromssås
  • Pasta Bolognese

Sallad, bröd & vatten ingår

Barnportion upp till 12 år – 49:-

Föreslå gärna en egen lunch.

Det här inlägget postades i Lunchmeny. Bokmärk permalänken.