Julbord 2023

Julbord i Malmö på Restaurang Wega eller Julbord i Borgstugan?

Här hittar ni ert julbord i Malmö. Under november & december serverar vi vårt traditionella julbord i slottets källarvalv Borgstugan eller på stämningsfulla Restaurang Wega för sällskap från 40 personer. Upplev den magiska känslan av julbord på slottet med dekorerad dukning och stämningsfull belysning. Börja julfesten med värmande glögg på borggården med sprakande marschaller. Våra duktiga kockar ser till att allt blir perfekt in i minsta detalj.

jbord

Vårt julbord innehåller allt vad som hör ett klassiskt och genuint skånskt julbord till som hembakt bröd, hemlagade sillinläggningar, olika sorters lax, brunkål, prinskorv, kallskuret, småvarmt, gröt och gottebord.

Vill ni hellre ha festen i egen lokal, så ordnar vi det också. Vi kommer och lämnar alla godsaker till er.

Kontakta oss gärna på info@restaurangwega.se så berättar vi mer.

Det här inlägget postades i Julbord, Malmöhus Slott. Bokmärk permalänken.