Våra Festlokaler

Borgstugan
BorgstuganVi är väldigt stolta över att kunna erbjuda er en upplevelse utöver den vanliga. Borgstugan härstammar från 1400-talet och den andas både mystik och romantik. Med sitt välvda tak, stearinljus i smideskronor och fönstersprång med levande ljus förmedlar borgstugan en förtrollande stämning. Här finns det plats för upp till 120 sittande gäster och vi har haft äran att hysa både bröllop och fester av olika slag.
Här har ni givetvis även tillgång till dansgolv, musikanläggning, bar, toaletter och garderob.

Kontakta gärna oss på info@restaurangwega.se så berättar vi mer.

WegaRestaurangen
Bröllop på WegaWega är öppet för allmänheten under dagtid när muséet har öppet. Vi serverar luncher, bakverk och kakor, samt färdiga smörgåsar. Kvällstid öppnar vi restaurangen för slutna sällskap från 40 personer och uppåt. Det kan vara allt från förenings- och firmafester till bröllop eller stora kalas. Sommartid har Ni även tillgång till Danska Trädgården för mingel och välkomstdrink i glada vänners lag. Wega har utrymme för levande musik och dansgolv och givetvis finns här även tillgång till garderob, toalett och bar. Vi hjälper till med kompletta menyförslag och matchande drycker, samt rekommendationer till musik.

Wegafest

Kontakta gärna oss på info@restaurangwega.se så berättar vi mer.

Danska TrädgårdenDanska Trädgården
Danska trädgården har fått sitt namn efter den portal som tillhörde Danmarks paviljong på Baltiska utställningen i Malmö 1914. Av utställningens miljöer är det nästan bara kungliga paviljongen; nuvarande Margaretapaviljongen med kronprinsessan Margaretas blomstergata som idag återfinns på ursprunglig plats, men fler minnesmärken kan beses på andra ställen. Exempelvis finns utställningens berg- och dalbana numera på Tivoli i Köpenhamn och den ståtliga portalen till danska utställningsbyggnaden kan beses i danska trädgården på Malmö museum. När en arkitektstävling utlystes gällande de nya byggnaderna på Slottsholmen, betonades att man skulle ange en plats för portalen.

Facebook

Titta gärna på vår Facebooksida för fler bilder från våra lokaler.