Lunch vecka 3 (15/1-19/1)

Föreslå gärna en egen lunch.

Måndag: Skånsk kalops med rödbetor
Tisdag: Pocherad fiskrygg med räksås
Onsdag: Wallenbergare med gräddsås & potatispuré
Torsdag: Marinerad kycklingklubba ned barbecuesås
Fredag: Fläsk Noisette Black’n White med purjolökspotatis

Veckans vegetariska: Vegetarisk soppa med bröd
Veckans pasta: Serveras med ädelost & skinka

Hela veckan:

  • Gulaschsoppa med crème fraïche
  • Stekt inlagd sill med crème fraïche
  • Friterad spättafilé med remoulad
  • Varmrökt laxfilé med stenbitsromssås
  • Pasta Bolognese

Sallad, bröd & vatten ingår

Barnportion upp till 12 år – 49:-

Föreslå gärna en egen lunch.

Det här inlägget postades i Lunchmeny. Bokmärk permalänken.