Serveras mellan 11:00 – 14:30
Måndag: Örtgrillad kycklingfilé med pepparsås & kokt potatis
Tisdag: Polentapanerad sejfilé med kryddig tomatsås serveras med potatis- & rotfruktsfrikassé
Tisdag alternativ: Chili con carne med vitlöksgrillad potatis
Onsdag: Dansk flæskesteg med rödkål, skysås & sockersvängd potatis
Torsdag: Ärtsoppebuffé med allt vad som tillhör
Torsdag alternativ: Fransk fiskgryta på lax & torsk med saffran & vitlök, serveras med en rouille
Vilda Fredag: Vildsvinsragu serveras med en vildrisblandning
Veckans Vegetariska: American style gumbo med vegetarisk confitpotatis
Övrig lunchmeny
– Köttbullar med gräddsås, lingon & kokt potatis
– Pasta Bolognese
– Stekt inlagd sill med crème fraîche
– Friterad spättfilé med remoulade
– Varmrökt laxfilé med stenbitsromssås
Sallad, bröd & vatten ingår
Barnportion upp till 12 år