Lunch vecka 19 (9/5-13/5)

Föreslå gärna en egen lunch.

Måndag: Halstrad kassler med grönpepparsås & klyftpotatis
Tisdag: Dansk femöring (pannbiff med lök & stekt ägg)
Onsdag: Ugnstekt falukorv med himmalagad potatismos & gurkmajonäs
Onsdag alternativ: Isterband med himmalagad potatismos & gurkmajonäs
Torsdag: Kycklingfilé med dragonsås & purjolökspotatis
Fredag: Schweizerschnitzel med brynt potatis & skysås

Veckans vegetariska: Briegratinerad aubergine med rösti & sweet chilicrème
Veckans pasta: Pasta med räkor & kräftstjärtar i krämig hummersås

Hela veckan:
– Räksallad med avokado & Rhode Islandsås
– Kycklingsallad med bacon & caesardressing
– Pasta Bolognese
– Västerbottenpaj med prosciuttoskinka, melon & crème fraïche
– Friterad spättafilé med remoulad
– Varmrökt laxfilé med stenbitsromssås

Sallad, bröd & vatten ingår

Barnportion upp till 12 år – 49:-

Föreslå gärna en egen lunch.

Det här inlägget postades i Lunchmeny. Bokmärk permalänken.