Lunch vecka 21 (20/5-24/5)

Serveras mellan 11:00 – 14:30

Måndag: Stekt fläsk med persiljesås & potatis
Tisdag: Kokt tupp i currysås & ris
Tisdag fisk: Stekt lax med stekt potatis & hollandaisesås
Onsdag: Fläskfilémedaljong med grönpepparsås
Torsdag: Ugnsbakat kycklingbröst med blåmögelostsås & grönkål, samt råstekt potatis
Fredag: Korv Stroganoff med potatismos

Veckans Vegetariska Alternativ: Vegetarisk lasagne

Övrig lunchmeny
– Pasta Bolognese – 79:-
– Stekt inlagd sill med crème fraîche – 89:-
– Friterad spättfilé med remoulade – 89:-
– Varmrökt laxfilé med stenbitsromssås – 99:-

Sallad, bröd & vatten ingår

Barnportion upp till 12 år – 49:-

Föreslå gärna en egen lunch.

Det här inlägget postades i Lunchmeny. Bokmärk permalänken.