Jul på Slottet

Jul på WegaJulbord
Under december serverar vi vårt traditionella julbord nere i Borgstugan eller upp på den stämningsfulla Wega. Börja julfesten med värmande & stärkande glögg ute på borggården med sprakande eld och marchaller. Vårt julbord innehåller allt vad som hör till ett klassiskt julbord, som hembakat bröd, sillinläggningar, olika sorters lax, kallskuret, småvarmt & gottebord med frukt.
Vi serverar julborden till slutna sällskap från 50 personer och uppåt.

Jul på Slottet
Jul på SlottetSöndagen den 2:a december firar vi första advent på Malmöhus Slott mellan klockan 10:00 och 17:00 tillsammans med tomtefar, sång & musik, trolleri, marknadsstånd, ponnyridning och mycket, mycket mer. Njut av julfirande på stämningsfulla Malmöhus Slott med en mängd olika aktiviteter för både vuxna och barn. Passa på att köpa unika julklappar direkt av hantverkare och designers.
Fri entré hela dagen! Läs program.

Det här inlägget postades i Malmö Muséer, Malmöhus Slott. Bokmärk permalänken.