Julbord 2013

JULBORD

Julbord på Restaurang Wega eller Julbord i Borgstugan?

Restaurang Wega rekommenderar vårt populära Julbord.jbord

Under november & december serverar vi vårt traditionella julbord i slottets källarvalv Borgstugan eller på stämmningsfulla Restaurang Wega. Upplev den magiska känslan av julbord på slottet. Börja julfesten med värmande glögg på borggården med sprakande marschaller. Våra duktiga kockar ser till att allt blir perfekt in i minsta detalj.

Vårt julbord innehåller allt vad som hör ett klassiskt skånska julbord till som hembakt bröd, sillinläggningar, olika sorters lax, brunkål, prinskorv,  kallskuret, småvarmt och gottebord. Vill ni hellre ha festen i egen lokal, så ordnar vi det också. Kontakta oss gärna på info@restaurangwega.se så berättar vi mer.

Det här inlägget postades i Julbord, Malmöhus Slott, Meny. Bokmärk permalänken.