Wega på Bröllopsmässan

Välkommen till Malmös hetaste bröllopsmässa!

sign-2014Restaurang Wega ställer ut på mässan för att profilera den fantastiska möjligheten att ha sitt Bröllop på Slottet, vilket är en fantastisk upplevelse.
Mässan står för mångfald och är mångkulturellt. Mässan fortsätter att ge besökarna en bröllopsmässa av högsta kvalitet! Mässan är originalet som kör den 17-19 oktober på Scandic Triangeln!

Bride of Culture gjorde det igen! För tredje året i rad blev mässan den mest omtalade bröllopsmässan i media och utställarna fick fantastisk respons! Nu hälsas ni varmt välkomna till Scandic Triangelns nyrenoverade salonger med plats för fler utställare och besökare. Tillsammans med andra utställare är vi ett starkt team som satsar på kvalitet och ger våra besökare en mångfald som ingen annan arrangör är i närheten av.

Årets utställare på Malmös hetaste bröllopsmässa! Här hittar ni Skånes kunnigaste utställare inom bröllopsbranschen med mångårig erfarenhet och utmärkt service. Vi garanterar er en händelserik och spännande bröllopsmässa!

bride1

Det här inlägget postades i Bröllop. Bokmärk permalänken.