Lunch vecka 3 (14/1-18/1)

Serveras mellan 11:00 – 14:30

Måndag: Skånsk kalops med rödbetor & kokt potatis
Tisdag: Gräddfilsmarinerad smörstekt sillfilé, serveras med potatismos
Tisdag alternativ: Persiljekött med morötter & potatismos
Onsdag: Raggmunkar med stekt fläsk & lingon (Lunchförslag från gäst)
Torsdag: Dragonfärsbiffar med HP-sky & råstekt potatis
VildaFredag: Viltragu med rotfrukter, serveras med vitlöksrostad potatis
Veckans Vegetariska Alternativ: Skogsgryta med champinjoner & borlottibönor, kokt potatis & korianderolja

Övrig lunchmeny
– Pasta Bolognese – 79:-
– Stekt inlagd sill med crème fraîche – 89:-
– Friterad spättfilé med remoulade – 89:-
– Varmrökt laxfilé med stenbitsromssås – 99:-

Sallad, bröd & vatten ingår
Barnportion upp till 12 år – 49:-

Föreslå gärna en egen lunch.

Det här inlägget postades i Lunchmeny. Bokmärk permalänken.