Lunch vecka 4 (21/1-25/1)

Serveras mellan 11:00 – 14:30

Måndag: Kålpudding med skysås, kokt potatis & lingon
Tisdag: Ugnsbakad färsk vittlingfilé med fänkål & purjolök serveras med en vitvinssås
Tisdag alternativ: Dijonsenapsgryta med chorizokorv & ris
Onsdag: Örtrullad kalkonstek med salviasås, stekt potatis & rostade grönsaker
Torsdag: Ärtsoppebuffé med pannkakor
Torsdag alternativ: Strimlad kycklingfilé i krämig & het cocossås serveras med wookade nudlar
Fredag: Lågtempererad lammbog med purjolökspotatis & en mild vitlökssky, samt rot- & jordärtskockspuré
Veckans Vegetariska Alternativ: Potatisbiffar med pyuollinser, rostade rotfrukter & en kall ingefärssås

Övrig lunchmeny
– Pasta Bolognese – 79:-
– Stekt inlagd sill med crème fraîche – 89:-
– Friterad spättfilé med remoulade – 89:-
– Varmrökt laxfilé med stenbitsromssås – 99:-

Sallad, bröd & vatten ingår
Barnportion upp till 12 år – 49:-

Föreslå gärna en egen lunch.

Det här inlägget postades i Lunchmeny. Bokmärk permalänken.