Lunch vecka 11 (11/3-15/3)

Föreslå gärna en egen lunch.

Måndag: Marinerad kycklinglårsfilé med choronsås & brynt kulpotatis
Tisdag: Varmrökt makrill med stuvad spenat & kokt ägg
Onsdag: Baconlindad köttfärslimpa med gräddsås & lingon
Torsdag: Ärtsoppsbuffé med alla tillbehör
Fredag: Portermarinerad karré med Dijonsås & brynta champinjoner

Veckans vegetariska: Cous-cous schnitzel med bearnaisesås, broccoli & stekt potatis
Veckans pasta: Pasta Italiano med peperoni, paprika & oliver

Hela veckan:
Gulaschsoppa med crème fraïche
Västerbottenpaj med lufttorkad skinka
Stekt inlagd sill med crème fraïche
Friterad spättafilé med remoulad
Varmrökt laxfilé med stenbitsromssås
Pasta Bolognese

Sallad, bröd & vatten ingår
Barnportion upp till 12 år – 49:-

Föreslå gärna en egen lunch.

Det här inlägget postades i Lunchmeny. Bokmärk permalänken.