Lunch vecka 19 (6/5-10/5)

Serveras mellan 11:00 – 14:30

Måndag: Stekt ris med korv & grönsaker
Tisdag: Stekt kycklinginnerfilé med fläsk, äpple & grönsaker
Tisdag fisk: Örtpanerad sej med kokt potatis & wasabisås
Onsdag: Dansk femöring på blandfärs & skysås (Lunchförslag från gäst)
Torsdag: ** Helgmeny **
Fredag: Glaserade kycklingklubbor med en somrig couscoussallad
Veckans Vegetariska Alternativ: Biffar av kikärtor & spenat serveras med stekt potatis, ugnsbakad tomat & en kryddig tomatsås

Övrig lunchmeny
– Pasta Bolognese – 79:-
– Stekt inlagd sill med crème fraîche – 89:-
– Friterad spättfilé med remoulade – 89:-
– Varmrökt laxfilé med stenbitsromssås – 99:-

Sallad, bröd & vatten ingår

Barnportion upp till 12 år – 49:-

Föreslå gärna en egen lunch.

Det här inlägget postades i Lunchmeny. Bokmärk permalänken.