Serveras mellan 11:00 – 14:30
Måndag: Helstekt kotlett med grönpepparsås, äppelmos & rostade rotfrukter
Tisdag: Grillad Chorizo med sesampotatis, barbequesås & citronyoghurt
Tisdag Fisk: Örtbakad fiskfilé med fransk senap, vitvinsås & ris
Onsdag: Ugnspannkaka med stekt fläsk & lingon
Torsdag: Biff Lindström
Fredag: Gryta på oxhögrev, rödvin, rökt fläsk & potatismos
Veckans Vegetariska alternativ: Fårost- & broccolipaj med sallad på paprika, basilika & tomater
Övrig lunchmeny
– Pasta Bolognese – 79:-
– Stekt inlagd sill med crème fraîche – 89:-
– Friterad spättfilé med remoulade – 89:-
– Varmrökt laxfilé med stenbitsromssås – 99:-
Sallad, bröd & vatten ingår
Barnportion upp till 12 år – 49:-