Lunch vecka 5 (28/1-1/2)

 

Serveras mellan 11:00 – 14:30

Måndag: Skivad marinerad fläskkarré med choronsås & persiljepotatis
Tisdag: Fiskgratäng med potatismos
Tisdag alternativ: Krämig viltgryta med champinjoner & potatismos
Onsdag: Ost- & oreganogratinerade pannbiffar med skysås & kokt potatis
Torsdag: Helstekta revben av sida med äpplemos & rödkål, samt kokt potatis
Fredag: Dragonbakad kycklingfilé med rödvinssås & Alsacepotatis
Veckans Vegetariska Alternativ: Pasta med gorgonzolasås & ragu på pumpa

Övrig lunchmeny
– Pasta Bolognese – 79:-
– Stekt inlagd sill med crème fraîche – 89:-
– Friterad spättfilé med remoulade – 89:-
– Varmrökt laxfilé med stenbitsromssås – 99:-

Sallad, bröd & vatten ingår
Barnportion upp till 12 år – 49:-

Föreslå gärna en egen lunch.

Det här inlägget postades i Lunchmeny. Bokmärk permalänken.