Föreslå gärna en egen lunch.
Måndag: Rimmad oxbringa med pepparrotssås
Måndag alternativ: Rimmad oxbringa med persiljesås
Tisdag: Fylld spättfilé med ost, broccoli & dillsås
Onsdag: Chili con carne med ris
Torsdag: Hackad krögarpanna(färsbiffar) med purjolökspotatis, champinjonsås & bearnaisesås
Fredag: Schweitzerschnitzel med brynt potatis, ärtor & skysås
Veckans vegetariska: Broccoli- & blomkålssoppa med ostbröd
Veckans pasta: serveras med kyckling & broccoli i krämig gorgonzolasås
Hela veckan:
Kycklingsallad
Räksallad
Västerbottenpaj med lufttorkad skinka
Stekt inlagd sill med crème fraïche
Friterad spättafilé med remoulad
Varmrökt laxfilé med stenbitsromssås
Pasta Bolognese
Sallad, bröd & vatten ingår
Barnportion upp till 12 år – 49:-
Föreslå gärna en egen lunch
Lunch vecka 19 (6/5-10/5)
Det här inlägget postades i Lunchmeny. Bokmärk permalänken.