Lunch vecka 19 (6/5-10/5)

Föreslå gärna en egen lunch.

Måndag: Rimmad oxbringa med pepparrotssås
Måndag alternativ: Rimmad oxbringa med persiljesås  
Tisdag: Fylld spättfilé med ost, broccoli & dillsås
Onsdag: Chili con carne med ris   
Torsdag: Hackad krögarpanna(färsbiffar) med purjolökspotatis, champinjonsås & bearnaisesås     
Fredag: Schweitzerschnitzel med brynt potatis, ärtor & skysås     

Veckans vegetariska: Broccoli- & blomkålssoppa med ostbröd
Veckans pasta: serveras med kyckling & broccoli i krämig gorgonzolasås

Hela veckan:
Kycklingsallad
Räksallad
Västerbottenpaj med lufttorkad skinka
Stekt inlagd sill med crème fraïche
Friterad spättafilé med remoulad
Varmrökt laxfilé med stenbitsromssås
Pasta Bolognese

Sallad, bröd & vatten ingår
Barnportion upp till 12 år – 49:-

Föreslå gärna en egen lunch

Det här inlägget postades i Lunchmeny. Bokmärk permalänken.