Lunch vecka 37 (11/9-15/9)

Föreslå gärna en egen lunch.

Måndag: Rimmad kalvbringa med pepparrotssås eller persiljesås
Tisdag: Ugnsgratinerad fisk bordelaise med skirat smör
Tisdag alternativ: Pulled pork
Onsdag: Persiljejärpar med gräddsås & lingon
Torsdag: Skånsk kalops med rödbetor
Fredag: Ostfylld kalkonschnitzel med klyftpotatis

Veckans vegetariska: Kålpudding med lingon & kokt potatis
Veckans pasta: Serveras med kycklingfilé, soltorkade tomater & salladsost

Övrig meny

  • Kycklingsallad med bacon & caesardressing
  • Räksallad med Rhode Islandsås
  • Stekt inlagd sill med crème fraïche
  • Friterad spättafilé med remoulad
  • Varmrökt laxfilé med stenbitsromssås
  • Pasta Bolognese
  • Västerbottenostpaj med lufttorkad skinka & melon

Sallad, bröd & vatten ingår

Barnportion upp till 12 år – 49:-

Föreslå gärna en egen lunch.

Det här inlägget postades i Lunchmeny. Bokmärk permalänken.