Måndag: Rimmad kalvbringa med pepparrotssås eller persiljesås
Tisdag: Ugnsgratinerad fisk bordelaise med skirat smör
Tisdag alternativ: Pulled pork
Onsdag: Persiljejärpar med gräddsås & lingon
Torsdag: Skånsk kalops med rödbetor
Fredag: Ostfylld kalkonschnitzel med klyftpotatis
Veckans vegetariska: Kålpudding med lingon & kokt potatis
Veckans pasta: Serveras med kycklingfilé, soltorkade tomater & salladsost
Övrig meny
- Kycklingsallad med bacon & caesardressing
- Räksallad med Rhode Islandsås
- Stekt inlagd sill med crème fraïche
- Friterad spättafilé med remoulad
- Varmrökt laxfilé med stenbitsromssås
- Pasta Bolognese
- Västerbottenostpaj med lufttorkad skinka & melon
Sallad, bröd & vatten ingår
Barnportion upp till 12 år – 49:-