Måndag: Stekta kotletter med lökfrästa champinjoner & brynt potatis
Tisdag: Panerad sejrygg med dillsås
Onsdag: Ugnsstekt falukorv med potatispuré & lökketchup
Torsdag: Kålpudding med gräddsås & lingon (Önskemål från gäst)
Fredag: Oxstek med rödvinssås & vinbärsgelé
Veckans vegetariska: Broccolimedaljonger med ugnsbakade grönsaker, serveras med senaps- & honungscrème
Veckans pasta: Carbonara
Sommarmeny
- Kycklingsallad med bacon & caesardressing
- Räksallad med Rhode Islandsås
- Stekt inlagd sill med crème fraïche
- Friterad spättafilé med remoulad
- Varmrökt laxfilé med stenbitsromssås
- Pasta Bolognese
- Västerbottenostpaj med lufttorkad skinka & melon
Sallad, bröd & vatten ingår
Barnportion upp till 12 år – 49:-