Lunch vecka 12 (20/3-24/3)

Föreslå gärna en egen lunch.

Måndag: Pytt i panna med ägg & rödbetor
Tisdag: Pocherad fiskfilé med vin- & räksås
Onsdag: Persiljejärpar med gräddsås & lingon
Torsdag: Skånsk kalops med rödbetor
Fredag: Helstekt fläsksida med rödkål

Veckans Pasta: serveras med fläskfilé, bacon & salami i krämig sås
Veckans Vegetariska: Vegetariska biffar med rostade grönsaker & citronaioli

Hela veckan:

  • Gulaschsoppa med crème fraïche
  • Stekt inlagd sill med crème fraïche
  • Friterad spättafilé med remoulad
  • Varmrökt laxfilé med stenbitsromssås
  • Pasta Bolognese

Sallad, bröd & vatten ingår

Barnportion upp till 12 år – 49:-

Föreslå gärna en egen lunch.

Det här inlägget postades i Lunchmeny. Bokmärk permalänken.