Lunch vecka 4 (23/1-27/1)

Föreslå gärna en egen lunch.

Måndag: Färsk ost- & prosciuttofylld kycklingfilé med ädelostsås
Tisdag: Sprödbakad lax med purjocrème
Onsdag: Panerat fläsk med löksky
Torsdag: Ärtsoppabuffé med bog, pannkakor med sylt & grädde
Fredag: Ristad kotlett på danskt vis

Veckans Pasta: Serveras med lax- & spenatcrème
Veckans Vegetariska: Kockens överraskning

Hela veckan:

  • Gulaschsoppa med crème fraïche
  • Stekt inlagd sill med crème fraïche
  • Friterad spättafilé med remoulad
  • Varmrökt laxfilé med stenbitsromssås
  • Pasta Bolognese

Sallad, bröd & vatten ingår

Barnportion upp till 12 år – 49:-

Föreslå gärna en egen lunch.

Det här inlägget postades i Lunchmeny. Bokmärk permalänken.