Lunch vecka 3 (16/1-20/1)

Föreslå gärna en egen lunch.

Måndag: Skånsk kalops med rödbetor
Tisdag: Pankopanerad torsk med Skagenröra
Onsdag: Stuvad vitkål med stekt fläsk & korv
Torsdag: Baconlindad köttfärslimpa med lingon
Fredag: Revbensspjäll med rödkål & äpplemos

Veckans Pasta: Strimlad biff med champinjoner & purjolök
Veckans Vegetariska: Grönsakspaj med fetaost, sallad & legymer

Hela veckan:

  • Gulaschsoppa med crème fraïche
  • Stekt inlagd sill med crème fraïche
  • Friterad spättafilé med remoulad
  • Varmrökt laxfilé med stenbitsromssås
  • Pasta Bolognese

Sallad, bröd & vatten ingår

Barnportion upp till 12 år – 49:-

Föreslå gärna en egen lunch.

Det här inlägget postades i Lunchmeny. Bokmärk permalänken.