Måndag: Helstekt kotlett med gräddsås gjord på ädelost
Tisdag: Pankopanerad torsk med örtagårdssås
Tisdag alternativ: Oktobertallrik (Schweinhaxe, två olika korvar & surkål)
Onsdag: Bruna bönor med fläsk & korv
Onsdag alternativ: Oktobertallrik (Schweinhaxe, två olika korvar & surkål)
Torsdag: Ärtsoppsbuffé med bog & fläskkorv, pannkakor med sylt & grädde
Torsdag alternativ: Oktobertallrik (Schweinhaxe, två olika korvar & surkål)
Fredag: Oxfärsbiffar med tryffelsky & potatisgratäng
Veckans Pasta: Capricciosa med tomat, ost, skinka & champinjoner
Veckans Vegetariska: Panerade zucchini- & auberginemedaljonger med potatisgratäng & bearnaisesås
Hela veckan:
- Gulaschsoppa med crème fraïche
- Stekt inlagd sill med crème fraïche
- Friterad spättafilé med remoulad
- Varmrökt laxfilé med stenbitsromssås
- Pasta Bolognese
Sallad, bröd & vatten ingår
Barnportion upp till 12 år – 49:-