Lunch vecka 42 (17/10-21/10)

Föreslå gärna en egen lunch.

Måndag: Helstekt kotlett med gräddsås gjord på ädelost
Tisdag: Pankopanerad torsk med örtagårdssås
Tisdag alternativ: Oktobertallrik (Schweinhaxe, två olika korvar & surkål)
Onsdag: Bruna bönor med fläsk & korv
Onsdag alternativ: Oktobertallrik (Schweinhaxe, två olika korvar & surkål)
Torsdag: Ärtsoppsbuffé med bog & fläskkorv, pannkakor med sylt & grädde
Torsdag alternativ: Oktobertallrik (Schweinhaxe, två olika korvar & surkål)
Fredag: Oxfärsbiffar med tryffelsky & potatisgratäng

Veckans Pasta: Capricciosa med tomat, ost, skinka & champinjoner
Veckans Vegetariska: Panerade zucchini- & auberginemedaljonger med potatisgratäng & bearnaisesås

Hela veckan:

  • Gulaschsoppa med crème fraïche
  • Stekt inlagd sill med crème fraïche
  • Friterad spättafilé med remoulad
  • Varmrökt laxfilé med stenbitsromssås
  • Pasta Bolognese

Sallad, bröd & vatten ingår

Barnportion upp till 12 år – 49:-

Föreslå gärna en egen lunch.

Det här inlägget postades i Lunchmeny. Bokmärk permalänken.