Lunch vecka 11 (11/3-15/3)

Serveras mellan 11:00 – 14:30

Måndag: Marinerad skinksnitzel med gurkyoghurt & syltad rödlök, samt rosmarinpotatis
Tisdag: Lime- och chilimarinerat fläsk med wokade nudlar
Tisdag Fisk: Pocherad torskfilé med kryddpeppar och krispigt bacon
Onsdag: Pannbiff med fransk senapsgräddsås och lingon
Torsdag: Säsongens sista Ärtsoppebuffé med tillbehör
Torsdag alternativ: Fläskköttsgryta med kokos, curry och mango, samt basmatiris
Fredag: Grillad kycklingfilé med potatisgratäng och tomatsalsa
Veckans Vegetariska alternativ mån & tis: Västerbottenpaj med marinerad fänkål och morotsallad, dijon och honungsdressing
Veckans Vegetariska alternativ ons – fre: Champinjonsoppa med marinerad fänkål och morotsallad, pesto och parmesankrutonger

Övrig lunchmeny
– Pasta Bolognese – 79:-
– Stekt inlagd sill med crème fraîche – 89:-
– Friterad spättfilé med remoulade – 89:-
– Varmrökt laxfilé med stenbitsromssås – 99:-

Sallad, bröd & vatten ingår
Barnportion upp till 12 år – 49:-

Föreslå gärna en egen lunch.

Det här inlägget postades i Lunchmeny. Bokmärk permalänken.